Slim and Healthy by Brenda (Gezond afvallen)

Moeite om een gezonde leefstijl te hanteren? Wil je graag wat kilo’s kwijt? Wij gaan je helpen! Dit programma is geschreven om op een gezonde manier gewicht te verliezen en gebaseerd op de 3 pijlers; gezonde voeding, coaching en beweging.

Prijs voor het pakket €99

Moeite om een gezonde leefstijl te hanteren?
Wil je graag wat kilo’s kwijt?

Wij gaan je helpen!

Dit programma is geschreven om op een gezonde manier gewicht te verliezen en gebaseerd op de 3 pijlers; gezonde voeding, coaching en beweging. We inspireren je met makkelijk uitvoerbare recepten die je voorzien van een megaboost aan belangrijke voedingsstoffen. We coachen je met tips, adviezen, achtergrondinformatie en een kant-en-klaar weekmenu. Om jouw vetverbranding extra te stimuleren heeft personal trainer Jafeth online exclusieve krachttrainingen samengesteld. Om je workout nog effectiever te maken krijg je er een set weerstandsbanden bij voor 2 niveaus.

Gezond afvallen

Over Slim & Healthy

Wat ontvang je?

Wat levert jou dit pakket op?

Je leert niet alleen de basis voor een gezonde leefstijl, maar je bouwt ook direct een goed afweersysteem op. Gezonde voeding voedt je lichaam met essentiële voedingsstoffen.

Door je lichaam te voeden met voedingsstoffen:

Gezond afvallen

Klaar voor het resultaat?

Vraag je traject aan door onderstaande gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.