Over Sophia

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)

Reeds van mijn kindertijd ben ik gebeten door wat nu mijn passie en mijn beroep is. Ik keek gebiologeerd toe hoe mijn papa zich met kruiden, planten en bloemen bezighield en een huisapotheek op basis van zijn planten en kruiden samenstelde. Op zijn beurt hij heeft zijn kennis van kruiden en verscheidene tincturen met de paplepel meegekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje v.h. dorp fungeerde.

Mijn passie is met de jaren gegroeid naar gezondheid, kruiden, hoe lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn en hoe belangrijk het is om me-time te creëren! Tussen 2012 en 2015 volgde ik een opleiding als gezondheidsconsulente. Daarna ben ik me blijven bijscholen in verscheidene workshops/cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en meerdere opleidingen van massagetechnieken bij verschillende organisaties. Zo om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen. Eind 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en is ‘t Gezondheidshuysje opgestart.

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

We begrijpen dat de huidige situatie rondom het coronavirus tot zorgen en onzekerheid kan leiden. Jullie gezondheid en veiligheid is op dit moment onze grootste prioriteit. Om jou en ons team te beschermen, introduceren we een nieuw beleid in onze salon.

Wij verzoeken je de onderstaande richtlijnen nauwkeurig te lezen voor je bezoek:

 • Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt. Je kan jouw afspraak kosteloos verplaatsen naar
  een andere datum.
 • Hou 1,5 meter afstand van andere klanten en personeel.
 • Het is verplicht om een mondmasker te dragen (bij voorkeur chirurgisch mondmasker)in
  onze zaak. Heeft u geen mondmasker bij zich, kan u steeds eentje kopen in de zaak aan
  1€/stuk.
 • Kom liefst op het afgesproken tijdstip.
 • Ontsmet je handen bij het binnengaan en tijdens je bezoek.
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
 • Blijf niet langer dan strikt noodzakelijk. De tijd tussen 2 klanten is voorzien om alles in
  de ruimte te ontsmetten
 • Contactpersoon ivm info, vragen en uitvoering van de coronamaatregelen : Sophia De Cock.
  Info@gezondheidshuysje.be