Over Sophia

Hallo mijn naam is Sophia De Cock (°1969)

Reeds van mijn kindertijd ben ik gebeten door wat nu mijn passie en mijn beroep is. Ik keek gebiologeerd toe hoe mijn papa zich met kruiden, planten en bloemen bezighield en een huisapotheek op basis van zijn planten en kruiden samenstelde. Op zijn beurt hij heeft zijn kennis van kruiden en verscheidene tincturen met de paplepel meegekregen van m’n grootmoeder, die als kruidenvrouwtje v.h. dorp fungeerde.

Mijn passie is met de jaren gegroeid naar gezondheid, kruiden, hoe lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn en hoe belangrijk het is om me-time te creëren! Tussen 2012 en 2015 volgde ik een opleiding als gezondheidsconsulente. Daarna ben ik me blijven bijscholen in verscheidene workshops/cursussen zoals kinesiologie, aromatherapie en meerdere opleidingen van massagetechnieken bij verschillende organisaties. Zo om me nog meer te kunnen verdiepen in de wondere wereld van massage en natuurlijke geneeswijzen. Eind 2015 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken en is ‘t Gezondheidshuysje opgestart.

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.