massage in Sint-Niklaas

Diverse individuele & duo massages in Sint-Niklaas

MASSAGE THERAPIEËN

Diverse massages

U kunt bij ons terecht in Sint-Niklaas voor diverse massages. Bent u een nieuwe klant? Vul dan de vragenlijst in die u via uw bevestigingsmail ontvangt. Dit om u een persoonlijk op maat gevormde massage aan te bieden. Hieronder vind u een overzicht van de diverse massages.

Meer informatie en/of afspraak maken?

Bij elke behandeling staat een link om direct online uw afspraak in te plannen. Of neem contact op via de contactpagina. Bij het boeken van een afspraak, impliceert u dat u duidelijk akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van ‘t Gezondheidshuysje.

Massage in Sint-Niklaas

Individuele massages

Massage reserveren Sint-Niklaas

Reserveer uw massage

Massage-abonnementen

Ontdek onze abonnementen

Wil je op regelmatige basis een massage uitvoeren? Dan is er goed nieuws, want bij ‘t Gezondheidshuysje in Sint-Niklaas kan je een jaarabonnement afsluiten. Geniet nu maandelijks van 45 minuten massage naar keuze (Pain Relief massage van 40 minuten) voor slechts 42 €/maand.

Geschenkbonnen

Geef een massage cadeau!

Geef eens een geschenkbon cadeau, altijd succes ! Kies voor een digitale geschenkbon of een geschenkdoosje. 

Wist je dat uw mutualiteit tussenkomt bij een massage?

Partena geeft 25 euro per jaar voor elke wellnessbehandeling. Neem hiervoor contact op met jouw mutualiteit. 

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.