Voedingsadvies

Voedingsadvies Sint-Niklaas

Voedingsadvies op maat

Onderbouwde aanpak

’t Gezondheidshuysje richt zich vooral op personen die op een comfortabele en praktische manier hun levensstijl willen aanpakken. Wij richten ons vooral op mensen die weinig zin of tijd hebben om alles uit te pluizen naar een gezondere levensstijl, of uren te slijten achter het kookfornuis.

Het voedingstraject is zelfs zo opgebouwd dat je met gans het gezin aan kan deelnemen indien gewenst. Dus geen tijd meer verloren om achter extra ingrediënten te gaan zoeken en of apart te koken.

Resultaat op lange termijn

Met het Reboost your body traject  werk je aan je suikerverslaving, pump je je energielevel omhoog en is dit de perfecte opstap naar het voedingsbegeleidingsprogramma.

Het voedingsbegeleidingsprogramma is zo opgemaakt dat je op een makkelijke en tijdbesparende manier nieuwe eetgewoontes aanleert en onderhoudt.

Na verloop van tijd krijg je meer energie, ben je enkele kilo’s lichter, of behoud je je spiermassa, en je huid heeft een gezonde glow.

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

We begrijpen dat de huidige situatie rondom het coronavirus tot zorgen en onzekerheid kan leiden. Jullie gezondheid en veiligheid is op dit moment onze grootste prioriteit. Om jou en ons team te beschermen, introduceren we een nieuw beleid in onze salon.

Wij verzoeken je de onderstaande richtlijnen nauwkeurig te lezen voor je bezoek:

  • We werken enkel op afspraak, en kom alleen. (kinderen jonger dan 13 jaar mogen begeleid worden door 1 ouder)
  • Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt.
  • Hou 1,5 meter afstand van andere klanten en personeel, ook in de wachtrij buiten de zaak.
  • het is verplicht om een mondmasker te dragen (bij voorkeur chirurgisch mondmasker)in onze zaak. Heeft u geen mondmasker bij zich, kan u steeds eentje kopen in de zaak aan 1€/stuk.
  • Kom liefst op het afgesproken tijdstip. Onze wachtruimte en toiletten zijn helaas door de nieuwe coronamaatregelen niet toegankelijk .
  • Ontsmet je handen bij het binnengaan en tijdens je bezoek.
  • volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
  • Blijf niet langer dan strikt noodzakelijk. De tijd tussen 2 klanten is verplicht 15 minuten en is voorzien om alles in de ruimte te ontsmetten.
  • Duomassages zijn omwille van de coronamaatregelen niet mogelijk.
  • Contactpersoon ivm info, vragen en uitvoering van de coronamaatregelen : Sophia De Cock. Info@gezondheidshuysje.be