Voedingsadvies

Voedingsadvies Sint-Niklaas

Voedingsadvies op maat

Onderbouwde aanpak

’t Gezondheidshuysje richt zich vooral op personen die op een comfortabele en praktische manier hun levensstijl willen aanpakken. Wij richten ons vooral op mensen die weinig zin of tijd hebben om alles uit te pluizen naar een gezondere levensstijl, of uren te slijten achter het kookfornuis.

Het voedingstraject is zelfs zo opgebouwd dat je met gans het gezin aan kan deelnemen indien gewenst. Dus geen tijd meer verloren om achter extra ingrediënten te gaan zoeken en of apart te koken.

Resultaat op lange termijn

Met het Reboost your body traject  werk je aan je suikerverslaving, pump je je energielevel omhoog en is dit de perfecte opstap naar het voedingsbegeleidingsprogramma.

Het voedingsbegeleidingsprogramma is zo opgemaakt dat je op een makkelijke en tijdbesparende manier nieuwe eetgewoontes aanleert en onderhoudt.

Na verloop van tijd krijg je meer energie, ben je enkele kilo’s lichter, of behoud je je spiermassa, en je huid heeft een gezonde glow.

Voedingsadvies Sint-Niklaas

Meer weten over voedingsadvies?

Wil je meer info? Laat het ons weten door onderstaande gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!