9-daags detoxtraject

Het 9 daagse detoxtraject biedt jou een volledige begeleiding naar een gezondere levensstijl.

Door de combinatie van een biologische sapkuur, een uitgekiend voedingsschema, een detoxsupplement en online personal trainingen geef je je lichaam een krachtige reboot!

Prijs voor het totale detoxtraject is €139

Het detoxtraject bestaat uit 3 fasen

Gedurende alle 3 de fasen mag je zoveel groenten eten als je wil. Dit mogen gekookte, (of als soep), gestoomde, gewokte of gegrilde groenten zijn.
Je mag ook dagelijks 1 stuk fruit eten. Na deze detox voel je je volledig herboren, enkele kilootjes lichter en barstend van energie !

Fase 1

in deze fase werk je in 3 dagen toe naar 100 % plantaardige voeding en kook je volgens onze speciaal samengestelde recepten.

FASE 2

In deze fase doorloop je in 3 dagen onze kant-en-klare sapkuur. Wees gerust, deze sappen bevatten meer dan 400 gr groenten en fruit. Ze zijn zodanig uitgebalanceerd dat je alle vitaminen, mineralen en spoorelementen binnen krijgt die je lichaam nodig heeft.

FASE 3

In deze fase maak je jouw resultaten blijvend en heb je een goeie opstap naar het voedings-begeleidingsprogramma, en barst je al van de energie !

Onze aanbevelingen

Over het detoxtraject

Detoxpakket inhoud

Maak nadien je resultaten blijvend met:

Detox bestellen

Klaar voor een krachtige reboot?

Vraag je Detoxtraject aan door onderstaande gegevens in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN OP ONZE MAILING

Ook benieuwd naar de massage van de maand, die exclusief voorbehouden is voor onze nieuwsbrief abonnees ? Wil je tips over gezondheid, massages, voeding ? Schrijf je dan hier in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

We begrijpen dat de huidige situatie rondom het coronavirus tot zorgen en onzekerheid kan leiden. Jullie gezondheid en veiligheid is op dit moment onze grootste prioriteit. Om jou en ons team te beschermen, introduceren we een nieuw beleid in onze salon.

Wij verzoeken je de onderstaande richtlijnen nauwkeurig te lezen voor je bezoek:

  • We werken enkel op afspraak, en kom alleen. (kinderen jonger dan 13 jaar mogen begeleid worden door 1 ouder)
  • Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt.
  • Hou 1,5 meter afstand van andere klanten en personeel, ook in de wachtrij buiten de zaak.
  • het is verplicht om een mondmasker te dragen (bij voorkeur chirurgisch mondmasker)in onze zaak. Heeft u geen mondmasker bij zich, kan u steeds eentje kopen in de zaak aan 1€/stuk.
  • Kom liefst op het afgesproken tijdstip. Onze wachtruimte en toiletten zijn helaas door de nieuwe coronamaatregelen niet toegankelijk .
  • Ontsmet je handen bij het binnengaan en tijdens je bezoek.
  • volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
  • Blijf niet langer dan strikt noodzakelijk. De tijd tussen 2 klanten is verplicht 15 minuten en is voorzien om alles in de ruimte te ontsmetten.
  • Duomassages zijn omwille van de coronamaatregelen niet mogelijk.
  • Contactpersoon ivm info, vragen en uitvoering van de coronamaatregelen : Sophia De Cock. Info@gezondheidshuysje.be